Защо да приемаме цветни есенции?!

Цветните есенции са предназначени за всички, които желаят да развиват повече добродетели, да постигнат емоционално и духовно здраве, вътрешен мир, любов, хармония и благополучие.

През последните години настъпиха много промени в нашето осъзнаване за себе си и света, повишаването на вибрациите на земята, пробуждане на духовността, повишаване на чувствителността към фините енергии, което води и до еволюиране  на растенията като форма на лечение. Днес въпреки развитието на съвременната медицина и създаването на „по-модерни“ лекарства, хората все повече се обръщат към използването на природни средства, защото по-силно усещат тяхната вибрация, освен това като енергия те са абсолютно безвредни, няма риск от предозиране или алергия или непоносимост и може да се приемат от хора на всички възрасти: бебета, деца, бременни жени.

Всяка цветна есенция носи енергийния отпечатък (индивидуален подпис) на цветето, обогатен с много любов и благодарност, консервирано на по-късен етап с алкохол. Така те имат мощно и нежно въздействие чрез фини вибрации на енергийното тяло на човека ,а от там и на физическото тяло. Основната цел е да се задействат процесите на само лечение чрез енергията на цветята. Цветните есенции помагат да:
-промените поведението и мисловните модели;
-намерите психо-емоционален баланс;
-отключите пълния си потенциал.

 

СЕРТИФИКАТ ЗА КОРЕКТНОСТ | CERTIFIED TRUE AND CORRECT